Model Care

vanaf €39.995

Ontdek de Care: een veelzijdig model dat perfect kan dienen als mantelzorgwoning of gastenverblijf, volledig aangepast aan uw specifieke behoeften en de eisen van wet- en regelgeving.

Als mantelzorgwoning wordt de Care nauwkeurig gebouwd volgens alle wettelijke voorschriften, met inbegrip van brede en hogere deuren voor gemakkelijke toegang, gelijkvloerse indelingen voor optimale toegankelijkheid, en antislip vloeren voor extra veiligheid. Bovendien worden alle aanpassingen en voorzieningen gemaakt met oog op de specifieke behoeften van de zorgbehoevende, zodat zij zich comfortabel en veilig voelen in hun nieuwe woonomgeving.

Met zijn flexibele ontwerp en aanpasbare indeling biedt de Care een comfortabele en praktische oplossing voor verschillende zorgsituaties. Of het nu gaat om het bieden van langdurige zorg aan een familielid of het bieden van tijdelijke ondersteuning aan gasten, dit model kan volledig worden aangepast aan uw individuele wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de Care kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren, en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw mantelzorgwoning voldoet aan alle eisen voor een comfortabel en veilig verblijf.

Opbouw CareModel Care is / wordt in 3D ontworpen. Hierdoor kunt u zelf aangeven hoe de opbouw van uw woning eruit moet komen te zien, qua model, maatvoering en afwerking, Zodra het ontwerp klaar is, ziet u meteen hoe uw Tinyhouse/Zorgwoning/ eruitziet!

Tijdens het ontwerpen in 3D worden al ontwerpfouten uitgesloten en ook volgt uit dit ontwerp de stuklijst van de benodigde materialen, om uw woning te realiseren.

Een belangrijk onderdeel van de woning is de isolatie. De isolatie van de model Care bestaat uit drie soorten steenwol. Namelijk dak-, gevel- en vloerisolatie. Standaard is de vloerisolatie 90 mm  dik, terwijl de wand- en dakisolatie beiden standaard 120 mm dik is. Een dikker of ander type isolatie is op verzoek mogelijk.

De kozijnen zijn van kunststof met dubbelglas HR++.

Een ander aspect is de buiten bekleding. Ook hier is voor kunststof gekozen. In dit geval, de vinyplus kunststof gevelbekleding die bekent staat om zijn lange levensduur en hoogwaardige kwaliteit.

– Vinyplus kunststof gevelbekleding is erg sterk, kleurvast en weerbestendig. Dit betekent onderhoudsarm, nooit meer schilderen en toch een houtgetrouwe uitstraling. Daarnaast verhoogt het de waarde, uitstraling en genot van uw woning.
– Gevelbekleding van vinyplus hebben ten opzichte van andere merken een verwachte levensduur van tenminste 30 jaar of langer en hebben kleurvastheid. Dit is uniek en daarom kan ook tot 10 jaar fabrieksgarantie worden gegarandeerd.
– De gevelbekleding van vinyplus is van kunststof en zijn in diverse kleuren leverbaar.

De opbouw bestaat uit hout:
Ook hier kiezen we voor de betere kwaliteiten vurenhout; SLS kwaliteit vurenhout uit o.a. Scandinavische landen. Het voordeel van dit hout is dat het een betere structuur heeft door de langzame groei (in tegenstelling tot hout uit zuidelijke landen). Hierdoor wordt de duurzaamheid verhoogd. Daarnaast heeft dit hout veel minder knoesten wat ten goede komt aan de sterkte van het hout!

Chassis en vloer:
Het chassis is van staal en is behandeld tegen roest. Aan zowel  de voor- als achterzijde is een duw of trekmogelijkheid ingebouwd. Op de vloerbalken wordt de dragende vloer bevestigd.

Wanden:
De wanden zijn opgebouwd uit een regelwerk van staanders van vurenhout. De afstand tussen de staanders is een vaste maat; een maat die zich continue herhaald. Deur en raamkozijnen zijn van kunststof in een uni kleur (naar keuze). Deuren en ramen zijn voorzien van Hr++ dubbelglas, anti inbraak hang en sluitwerk en tochtstrippen. Op meerdere plaatsen zijn afsluitbare ventilatie roosters in de ramen aangebracht.

Dak:
Het dak wordt opgebouwd uit vurenhouten draagbalken en 18 mm dakplaten met daarop EPDM dakbedekking. Op het dak wordt een damp-open folie aangebracht. Het regenwater wordt afgevoerd d.m.v regenpijpen in bijpassende kleur. Het dak wordt rondom afgewerkt met een kunststof boeiboord en een aluminium daktrim aan de bovenzijde. Tussen het dak en plafond wordt isolatie met damp werende folie aangebracht. Hierdoor heeft het dak voldoende ventilatie.

Interieur:
Het interieur en de indeling van de woning wordt geheel naar wens gemaakt. U kunt kiezen uit diverse kleuren en afwerkingen . Indien gewenst kunnen we het ’turn-key’ afleveren. Ook bieden wij een  ruime keuze uit SPC laminaat vloeren

Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Terugbelverzoek

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand