Tinyhouse

Een Tiny House is een kleine, duurzame en milieuvriendelijke volwaardige woning. Onze Tiny Houses variëren in grootte, stijl en prijsklasse, waardoor er voor iedereen een passende optie is.
Tiny House laten bouwen

Onze Tiny Houses kunnen zowel met als zonder wielen gebouwd worden

Een Tiny House is zoals de naam al zegt: een klein huis. Het idee van zo’n klein huis is om duurzamer, goedkoper en milieuvriendelijker te leven.

De meeste van ons zullen denken dat een Tiny House op wielen gebouwd moet zijn, maar dit is niet waar. Er zijn ook ‘vaste’ Tiny Houses. Het voordeel van een Tiny House op wielen is dat deze goed verplaatsbaar is en dus goed past bij het principe ‘leven in vrijheid’. Het voordeel van een vast Tiny House is dat u zelf de afmetingen kan bepalen. Dit is bij een Tiny House op wielen niet het geval.

Een Tiny House is een volwaardige woning, meestal met een oppervlakte tussen de 15 m2 en 50 m2 en heeft als bestemming permanente bewoning. Onze Tiny Houses worden gebouwd van duurzame materialen.

Ons assortiment van Tiny Houses is zeer uitgebreid. Wij bieden Tiny Houses aan in verschillende maten, stijlen en prijsklassen. Zo kunt u bij ons terecht voor een klein en wat simpelere Tiny House, maar ook voor een luxe met alles erop en eraan.

Wat is Tiny Living?

Tiny living is de levensstijl waarbij mensen ervoor kiezen om in kleinere, compacte huizen te wonen met als doel om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, kosten te besparen en een minimalistische levensstijl te omarmen. Deze levensstijl kan op verschillende manieren worden geïmplementeerd, maar één van de bekenste manieren is het wonen in een Tiny House. Deze huizen  zijn  slim ontworpen om elke centimeter ruimste te benutten. Ze zijn gebouwd om zo efficiënt mogelijk te zijn en zijn gebouwd met duurzame materialen.

Voor wie is een Tiny House geschikt?

Een Tiny House is geschikt voor iedereen. Starters, een- en tweepersoonshuishoudens maar ook volledige gezinnen en ouderen wonen in Tiny Houses. Hoe een Tiny House eruit ziet kan heel erg verschillen van uitstraling. Een ouder stel heeft waarschijnlijk de voorkeur voor een slaapkamer op de begane grond terwijl een gezin bestaande uit vier personen graag twee slaaplofts wil, en daarom kan een Tiny House voor iedereen geschikt zijn.

Als u op zoek bent naar een Tiny House die kant en klaar is dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vind u een mooi en uitgebreid aanbod. Wij begrijpen dat de aanschaf van een Tiny House een belangrijke beslissing is en daarom helpen wij u graag bij het vinden van de perfecte Tiny House.

Naast de verkoop van kant en klare Tiny Houses bieden wij ook de mogelijkheid om een Tiny House op maat te laten bouwen. Hierbij kunt u u eigen wensen en ideeën doorgeven, zodat uw Tiny House volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Tiny House

Bij ons staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel

Onze Tiny Houses zijn gebouwd van hoogwaardig kwaliteit en worden gebouwd met duurzame materialen.

Wij denken graag met u mee en bieden u professioneel advies op maat. Zo helpen wij u bij het maken van de juiste keuze en zorgen wij ervoor dat u er jarenlang van kunt genieten.

Een natuurlijk leven

De filosofie achter tiny living is om minimalistischer te leven en minder afhankelijk te zijn van materialistische zaken. Het doel is om meer tijd en geld over te houden voor de dingen die er echt toe doen in het leven, zoals ervaringen, reizen en tijd doorbrengen met dierbaren.De Tiny House filosofie is ook gericht op het vergroten van de vrijheid en het onafhankelijkheidsgevoel van mensen door hen te laten kiezen hoe ze willen leven en waar ze willen wonen. Het biedt de mogelijkheid om financieel onafhankelijk te zijn, omdat de kosten van een Tiny House veel lager zijn dan die van een traditioneel huis. Het kan ook helpen om sociale banden te versterken door het creëren van gemeenschappen van Tiny Houses, waar mensen dichter bij elkaar wonen en elkaar beter leren kennen. Een belangrijk aspect van de Tiny House filosofie is het idee van ontspullen. Dit betekent het minimaliseren van bezittingen en alleen behouden wat echt belangrijk is. Ook het verminderen van energie- en waterverbruik is een belangrijk aspect.

Wat houdt off grid in?

Bent u op zoek naar een manier om zelfvoorzienend te wonen zonder afhankelijk te zijn van het elektriciteits en waternet? Overweeg dan een zelfvoorzienend Tiny House. Off-grid betekent dat iets niet is aangesloten op het openbare elektriciteits- en waternet. Dit betekent dat het systeem volledig onafhankelijk is en zelfvoorzienend is voor elektriciteit en water. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij Tiny Houses die zijn uitgerust met zonnepanelen en een wateropslagsysteem.

Een Tiny House kan zelfvoorzienend zijn, afhankelijk van hoe het is ontworpen en gebouwd. Sommige zijn volledig zelfvoorzienend, terwijl andere aangesloten zijn op het elektriciteitsnet maar wel ontworpen om zo energie-efficiënt mogelijk te zijn. Tiny houses zijn wel altijd gericht op duurzaamheid, maar niet elk Tiny House is standaard ook volledig zelfvoorzienend.

Bij Wiesberg hebben we een gepassioneerd en toegewijd team van experts die staan te popelen om uw woondromen te realiseren. We werken samen met architecten, ontwerpers en vakmensen om hoogwaardige woningen te leveren.

Vergunning en Duurzaamheid

Wij bieden expertise en begeleiding bij vergunningen en streven naar duurzaamheid in al onze projecten.

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw behoeften en bieden professioneel advies op maat.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand