Kantoorunits

Een kantoorunit biedt een rustige en geïsoleerde plek om te werken, studeren of workshops te geven, weg van de drukte van het huis. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en maten voor uw tuinkantoor, en we bieden ook op maat gemaakte opties. De regels voor vergunningsvrij bouwen variëren, afhankelijk van uw locatie en de afmetingen. We helpen u graag bij het realiseren van uw ideale kantoorunit.

Kantoorunit bouwen

Klassiek, modern of toch tijdloos?

Een kantoorunit bouwen in de tuin is een goede manier om drukke files naar uw werk te voorkomen. Daarnaast is een goed geïsoleerd kantoor een fijne oplossing om thuis in alle rust te kunnen werken, en toch geheel afgesloten te zijn van de rest van de woning. Voor thuiswerk is een kantoor  bouwen in de achtertuin een ideale oplossing. Ook kan een van onze units dienen als atelier, studieruimte, praktijkruimte of  voor het geven van workshops. Onze tuinkantoren zijn uitstekend geïsoleerd, waardoor ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Wij streven altijd naar perfectie en leveren producten van de hoogste kwaliteit.

Hoe uw tuinkantoor in uw tuin eruit komt te zien, is afhankelijk van u wensen en voorkeuren. U kunt bij ons kiezen uit een klassiek modern tuinkantoor of een met een tijdloze uitstraling. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt tuinkantoor bij ons te bestellen. Eentje die aan al u wensen voldoet.

Tuinkantoor

Vergunningsvrij bouwen van een Tuinkantoor

Een belangrijk onderdeel bij het overwegen van een tuinkantoor, zijn de regels van het vergunningsvrij bouwen. Een tuinkantoor wordt namelijk gezien als bijbehorend bouwwerk en daar gelden regels voor of je dit vergunningsvrij kunt bouwen of niet. Of dit het geval is, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de erfgrens en alle afmetingen. Twijfelt u nog of u uw tuinkantoor vergunningsvrij kunt bouwen? Raadpleeg dan de website van de Rijksoverheid en vraag bij uw gemeente meer informatie op.

Over het algemeen kun je een tuinkantoor vergunningsvrij bouwen als deze in het zogenaamde achtererfgebied staat. Dat betekent dat u deze achter je woonhuis plaatst en niet aan de voorzijde. Ook moet u rekening houden met eventuele andere bouwwerken, zoals een carport, tuinhuis, tuinkas of garage. U mag namelijk niet teveel bouwwerken plaatsen. U mag ook niet permanent in het tuinkantoor wonen, het moet lager zijn dan drie meter en het mag maximaal dertig vierkante meter in beslag nemen.

Twijfelt u  of u uw tuinkantoor vergunningsvrij kunt bouwen? Wij helpen u er graag mee! Bent u geïnteresseerd geraakt in de prijzen van een mooi houten tuinhuis of kantoorunit? Bij Wiesberg krijgt u waar voor uw geld.

Maak vrijblijvend een afspraak.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Stel uw vragen aan ons team. Neem contact op voor een afspraak.
Bij Wiesberg hebben we een gepassioneerd en toegewijd team van experts die staan te popelen om uw woondromen te realiseren. We werken samen met architecten, ontwerpers en vakmensen om hoogwaardige woningen te leveren.

Vergunning en Duurzaamheid

Wij bieden expertise en begeleiding bij vergunningen en streven naar duurzaamheid in al onze projecten.

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw behoeften en bieden professioneel advies op maat.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand