Recreatiewoningen

In een recreatiewoning van Wiesberg heeft u alles onder één dak voor een comfortabel verblijf. Met vele opties in materialen, indeling, sanitair, isolatie en energievoorziening past u iedere woning volledig aan naar uw wensen.
Recreatiewoning bouwen

Snel gebouwd, geplaatst en aangesloten

Wilt u vlot een of meer recreatie-, mantelzorg of tijdelijke woningingen realiseren? Een recreatiewoning is bij ons relatief snel gebouwd, geplaatst en aangesloten. Wij zijn zeer bedreven in het optimaal benutten van de ruimte die een chalet biedt. We passen diverse bouwtechnieken en materialen toe om zelfs een groot gezin comfortabel te laten verblijven.
Recreatiewoning

Recreatiewoning op maat ontwerpen

Bij ons kunt u op twee manieren uw recreatiewoning op maat ontwerpen: met een van de beproefde basismodellen als startpunt, of helemaal van nul af aan. Wij hebben we een aantal basismodellen waar u mee kunt beginnen. Deze modellen verschillen van elkaar in vorm, grootte en type dak. Vanaf het basismodel werken wij uw chalet verder uit. Wandbekleding, ramen, deuren en interieur kunnen volledig worden aangepast naar uw wens. Bij ons heeft u alle vrijheid om uw droomchalet te ontwerpen en te realiseren. U hoeft dus zelf niks te doen, maar we betrekken u wel in het hele proces.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Van ontwerp tot transport onderhoud en service. Wij zijn de ideale partner voor het realiseren van uw chalet op maat. Wij denken in mogelijkheden en zien ieder project als een nieuwe kans om weer iets moois neer te zetten. Maak gebruik van onze expertise door een luxe recreatiewoning op maat te laten bouwen die voldoet aan al uw wensen. Samen zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw droom! Wij zijn gelegen aan de Graftermeerstraat 25 in Hoofddorp. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Na een vrijblijvend gesprek krijgt u van ons een offerte voor uw exclusieve maatwerkchalet(s). We zijn erg benieuwd naar u ideeen.

Transport

Omdat we er zeker van willen zijn dat de door ons vervaardigde recreatiewoningen hun bestemming veilig en in uitstekende staat bereiken, zorgen wij voor eigen transport in Nederland maar ook in de rest van Europa. Bij Wiesberg bent u van start tot finish aan een vertrouwd adres! Onze chauffeurs krijgen transportbegeleiding zodat alles veilig en vertrouwd verloopt.

Vergunning en Duurzaamheid

Wij bieden expertise en begeleiding bij vergunningen en streven naar duurzaamheid in al onze projecten.

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We luisteren naar uw behoeften en bieden professioneel advies op maat.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand