Model Franco

vanaf €29.995,-exclusief btw

Ontdek de Franco: een ultiem luxe Tiny House op wielen, ontworpen met oog voor detail en comfort. Dit model biedt niet alleen een superieure isolatie en ventilatie, maar ook een slim ontwerp dat elke centimeter optimaal benut.

De Franco is ruim van opzet, mede dankzij de handige vide die extra leefruimte creëert zonder in te leveren op comfort. Elke cm is slim bedacht en benut, waardoor u geniet van een ruimtelijke ervaring die verder reikt dan zijn compacte formaat.

Binnenin wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de vele ramen van dubbel gehard glas. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk gevoel, maar creëert ook een warme en uitnodigende sfeer.

De Franco is een echte topper in zijn luxe klasse, en dat alles voor een verrassend scherpe prijs. Ontdek zelf de perfecte combinatie van luxe, comfort en betaalbaarheid met de Franco Tiny House op wielen.

Liever teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter

Terugbelverzoek

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand