Waarom kiezen voor Wiesberg?

Heeft u een stuk grond, maar mist u het kapitaal om een aantal tiny houses te plaatsen of een tiny park te realiseren? Wilt u toch huuropbrengsten genereren en dit project werkelijkheid maken? Neem dan contact op met Wiesberg om te ontdekken of uw grond geschikt is voor de verhuur van tiny houses of voor de ontwikkeling van een tiny park.

Grondonderzoek: Wij beoordelen de geschiktheid van uw grond voor het plaatsen van tiny houses of het ontwikkelen van een tiny park.

Netwerk van investeerders: Ons uitgebreide netwerk van particuliere investeerders en investeringsmaatschappijen staat altijd open voor nieuwe projecten.

Verkaveling en verkoop: Overweeg ook de mogelijkheid om uw grond te verkavelen en te verkopen, inclusief een tiny house, voor maximale opbrengst.

Volledige begeleiding: Van concept tot realisatie, wij staan u bij in elke stap van het proces.

Advies

Vakkundig advies door jarenlange ervaring

Maatwerk

Volledig maatwerk en productie in eigen fabriek

Turn-key

Turn-key oplevering, dus volledig zorgeloos

Maak uw droomproject waar en zet uw grond om in een waardevolle investering. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand