Er is een reden waardoor we ons onderscheiden.

Ontdek een wereld van vakmanschap en betrouwbaarheid bij ons familiebedrijf, dat al meer dan twee decennia gespecialiseerd is in het verwezenlijken van droomwoningen. Met de verschuivingen die de Corona-periode heeft teweeggebracht, hebben we onze focus uitgebreid naar een scala aan oplossingen, waaronder Tiny Houses, mantelzorgwoningen, gastenverblijven en kantoorunits. Bij ons staat uw onbezorgde woonplezier voorop.

Stelt u zich eens voor: uw eigen Tiny House, verscholen op een idyllische locatie, waar u comfortabel kunt genieten van de vrijheid van de natuur. Bij ons zet u de eerste stap richting deze droom. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek in onze showroom de verscheidenheid aan modellen. Hier kunt u de kwaliteit zelf ervaren en laten we u graag alle mogelijkheden zien, voorzien van deskundig advies.

Het hele team van Wiesberg kijkt uit naar uw komst en staat klaar om u te verwelkomen met een warme kop koffie!

Team

Barbara Jordaans

Founder

Verdra Kozan

Architect

Anouk Post

Social Media Manager

Guus Wieser

Transport Coördinator

FAQ

Veelgestelde vragen

De levertijd van een op maat gemaakte tiny house/mantelzorgwoning/tuinkantoor is 8 weken.

Wiesberg begeleid en verzorgt het gehele traject van het ontwerpen tot en met de oplevering van uw tinyhouse.

Het antwoord is ja! Wij hebben een ruime keuze in het te gebruiken materiaal en extra’s. Ook uw eigen wensen kunnen wij in overleg in onze mantelzorgwoningen toepassen.

Wij denken met u mee en geven daarbij altijd eerlijk advies.  Wij nemen daarbij rustig de tijd voor al uw vragen en denken graag mee.

Wiesberg ontwerpt en bouwt al jaren hoogwaardige kwaliteits woningen. Ambachtelijk vakmanschap vormt bij ons de basis van de woning. In onze fabriek werken vakmensen die ervoor zorgen dat uw woning staat als een huis.

De prijs van een Tiny House varieert doorgaans tussen de € 1.000 en € 3.000 per vierkante meter, afhankelijk van factoren zoals grootte, materialen en afwerkingen.
De levertijd van een Tiny House kan variëren van enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van de specifieke bouwer en de huidige vraag.
Een goed gebouwd Tiny House kan tientallen jaren meegaan, met een geschatte levensduur van 20 tot 30 jaar, mits goed onderhouden.
Over het algemeen zijn mensen die in een Tiny House wonen zeer tevreden met hun keuze voor deze levensstijl.
Opties om een Tiny House te plaatsen zonder eigen grond omvatten het huren van grond, het kopen van een Tiny House inclusief een plek op een Tiny House community, of het zoeken naar gemeentelijke regelingen voor tijdelijke locaties.
Het rendement kan lucratief zijn, vooral als het wordt gebruikt als een gastenverblijf op populaire locaties, maar dit kan variëren afhankelijk van verschillende factoren.
Het is mogelijk om financiering te krijgen voor een Tiny House, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de kredietverstrekker en je financiële situatie.
Over het algemeen behouden Tiny Houses hun waarde, vooral als ze goed zijn onderhouden, hoewel de waardevastheid kan variëren afhankelijk van verschillende factoren.
Tiny Houses worden vaak gebouwd op wielen, maar kunnen ook op een vaste fundering worden gebouwd, afhankelijk van lokale regelgeving en persoonlijke voorkeur.
Grond voor een Tiny House kan worden gekocht op verschillende plaatsen, zoals Tiny House communities, particuliere verkopers, of door te zoeken naar geschikte percelen via vastgoedwebsites of makelaars.

Nee helaas doen wij alleen een vergunningsaanvraag bij aankoop van een Wiesberg Tinyhouse / Woning.

Wilt u meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben verschillende showmodellen. Neem gerust contact op voor een afspraak en bezichtiging. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Financier eenvoudig en snel een tiny house bij Wiesberg.nl Nu al vanaf €499 per maand